Bioscopen Almere

In iedere moderne stad is natuurlijk een bioscoop te vinden en dat geldt ook voor Almere. Er is weliswaar maar één bioscoop aanwezig maar dit is meteen ook een heel grote. Alles wat je nodig hebt is aanwezig voor de ultieme filmervaring!

Kinepolis Almere

Als je in Almere bent en je wilt een film kijken kun je terecht bij Kinepolis Almere. De bioscoop is gelegen midden in het centrum en biedt plaats aan maar liefst 2.137 mensen. Het komt dus vrijwel niet voor dat je achter het net vist als je een reservering wilt plaatsen. Er zijn acht zalen te vinden waardoor ze de mogelijkheid hebben om veel verschillende films te draaien. Zo is er iedere avond wel een film te zien dat in jouw straatje past.

Het hoogtepunt van deze bioscoop is de zaal met laserprojector dat films in 4K kwaliteit kan afspelen. De beelden die je ziet zijn levensecht en gecombineerd met de Dolby Atmos geluid wordt er voor een realistische ervaring gezorgd. Als je samen met je partner een film gaat kijken kun je gebruik maken van de cosy seats zodat je wat meer privacy hebt. Hoe romantisch is dat?

Verder is er natuurlijk een bar aanwezig waar je lekkere snacks kunt kopen. Waar kies jij vanavond voor? Zoete- of zoute popcorn? Of ga je dit keer toch voor de nacho’s? Chips en ander snoepgoed is ook mogelijk. Op het menu staan ook diverse dranken waar je uit kunt kiezen. Kortom, je komt niets te kort.

Film kijken combineren met een hapje eten

Omdat de bioscoop midden in het centrum zit kun je er ook voor kiezen om er een compleet avondje uit van te maken. Eerst ergens gezellig wat eten en daarna naar de film. Of andersom, dat kan natuurlijk ook. Kinepolis Almere werkt met een aantal restaurants samen waar je voordelig kunt eten als je een combinatie ticket aanschaft. Ze werken onder andere samen met Restaurant de Beren, Madame Jeanette, Kimono, De Bierfabriek en Brasserie La Maison.

Contactgegevens Kinepolis Almere

De bioscoop is gelegen in de Citymall en is eenvoudig te bereiken met de auto. Je kunt bijvoorbeeld parkeren bij de schippers garage of de hospitaalgarage. Je betaalt in de avonden hier slechts een maximaal bedrag van € 5,25. Als je liever met het openbaar vervoer wilt komen kan dat natuurlijk ook. Het station is op vijf minuten loopafstand van de bioscoop. Fietsen kunnen in de fietsenstallingen van de citymall worden gestalt. Het adres van Kinepolis Almere is Forum 16, 1315 TH Almere. Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 036 530 00 63.