Station Almere centrum adres

Als je wilt weten hoe je het gemakkelijkst bij Station Almere Centrum komt kun je dit het beste doen met behulp van het adres en navigatie. Als je op internet kijkt zie je verschillende adressen zijn wat betekent dat je mogelijke incorrecte informatie hebt. Het juiste adres van Station Almere Centrum is Busplein 16, 1315 KR Almere. Wanneer je gebruikt maakt van een navigatiesysteem is het station eenvoudig te vinden. Beschik je niet over deze technologie wordt de route naar het station langs de weg voldoende aangegeven.

Busplein

Je kunt er ook voor kiezen om het nummer weg te laten en dus alleen ‘Busplein’ in de navigatie in te voeren. Dit is makkelijk voor wanneer je niet de trein nodig hebt maar bijvoorbeeld de bus of bij een winkel moet zijn die bij of op het station ligt. Het stationsgebouw is makkelijk te herkennen door zijn enorme grootte. De voorkant heeft moderne uiterlijk met vijf puntige daken. Aan de zijkanten vind je twee ‘stations offices’ gebouwen. De ingang ligt aan de zuidelijke kant maar je kunt het station ook betreden via de achterkant.

Met de auto of fiets naar het station

Als je met de auto of de fiets naar het station komt kan het zijn dat je een ander adres moet gebruiken. De auto parkeren doe je namelijk in één van de vele parkeergarages die het centrum kent. Je moet dan natuurlijk het adres invoeren van de parkeergarage en niet van het station. Kom je met de fiets kun je wel gewoon richting de Busplein fietsen. Aan de oostkant vindt je de meeste fiets parkeermogelijkheden. Heb je een fietskluis abonnement moet je richting het westen van het stationsgebouw zijn.