Station Almere winkels

Als je te vroeg bent en daardoor nog even moet wachten op de trein kun je er voor kiezen wat te gaan eten bij één van de eetgelegenheden die het station biedt. Zo kun je heerlijk vers belegde broodjes kopen bij de Broodzaak maar je kunt ook kiezen voor een snelle hap bij de Kiosk. Bij de AKO kun je terecht als je een nieuw boek wilt lezen of wat tijdschriften wilt kopen voor de reis. Verder is er ook een servicewinkel waar je terecht kunt met al je vragen en bijvoorbeeld het afsluiten van abonnementen.

Even genieten van een goed ontbijt of een lunch of gewoon als tussendoor doe je bij de Broodzaak. Geniet van een warm kop koffie met een heerlijke koek, croissant of een vers belegd broodje. Ga je bij iemand op bezoek kun je natuurlijk ook wat lekkere broodjes meenemen zodat je samen kunt genieten. De Broodzaak is iedere dag geopend. Doordeweeks van 05:00 tot 19:00, zaterdag van 07:00 tot 17:00 en zondag van 08:00 tot 16:00.

OV-Servicewinkel allGo

Op het station is ook een servicewinkel te vinden waar je terecht kunt met alles wat te maken heeft met je treinreis. Heb je bijvoorbeeld reisadvies nodig dan kun je hier terecht. De servicemedewerkers staan je graag te woord. Ook kun je hier je saldo opladen, abonnementen afsluiten en anonieme OV-chipkaarten kopen. De openingstijden zijn niet bekend.

AKO

Heb je een lange treinreis voor de boeg dan kun je bij AKO een goed boek aanschaffen zodat de tijd vliegt. Kies jij voor een spannend boek vol misdaad of ga je toch liever voor een biografie? Kies wat jou het meest interesseert. Naast boeken hebben ze nog veel meer in het assortiment. Je kunt dan onder andere denken aan tijdschriften, cadeaukaarten en kansspelen. De AKO is van maandag tot en met vrijdag geopend van 06:30 tot 19:00. Zaterdag van 08:00 tot 18:00. Op zondag zijn ze gesloten.

Kiosk

Als je niet zoveel tijd hebt maar toch wat te eten en drinken wilt halen kun je snel de Kiosk binnen gaan. Ze hebben hier koffie en thee, warme broodjes maar ook diverse snacks. Je kunt er ook terecht voor tabakswaren. De Kiosk is te vinden in het stationshal en is elke dag open. Maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 20:00, zaterdag van 07:00 tot 19:00 en zondag van 08:00 tot 18:00.

Citymall Almere

Citymall Almere is een winkelcentrum in het hart van Almere Stad. Het werd geopend in 2006 en biedt ruimte aan ongeveer 85 winkels en zo’n 25 horecagelegenheden. Citymall Almere biedt een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, met bekende winkelketens en unieke winkels die je nergens anders vindt. Deze plaats is dé plek om lekker te winkelen, een hapje te eten of gewoon even lekker te relaxen. Je zult er een onvergetelijk dagje uit beleven.

Citadel Almere

Citadel Almere is een vesting in de Nederlandse stad Almere. Het werd ontworpen door architect Rem Koolhaas. De bouw ervan werd afgerond in 2006. Citadel Almere werd gebouwd met de nieuwste technologieën en materialen, en is daarom een van de meest moderne stadsvestingen in de wereld. Het is een populaire toeristische bestemming. Citadel Almere biedt diverse functies zoals parkeermogelijkheden, winkelmogelijkheden en woongelegenheden. Citadel Almere is een uniek monument, en een bezoek aan de vesting is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne architectuur.